17. mai på Cafe Skansen

Velkommen til oss på 17. mai! 

Hipp, hipp, hurra! Vi gleder oss til å feire nasjonaldagen sammen med deg og dine!

sitronterte

Har du lyst til å feire nasjonaldagen med god mat, godt drikke og godt selskap i en lun og hyggelig restaurant? Vi har både uteservering og en hyggelig inneplass med fyr i peisen dersom det skulle bli kjølig. Kom innom oss, ved Akershus Festning i Oslo Sentrum - Det er bare å stikke innom. Vi åpner dørene klokken 11.00, og byr på smakfulle lunsj- og dessert- og middagsretter. Se menyen nederst i artikkelen! 

Ønsker du å bestille bord? Vi tar i mot bestillinger etter kl. 17 på nasjonaldagen. Bestill i dag gjennom kontaktskjemaet eller via telefon: 24 20 13 11.

Vi ønsker alle en fin 17. mai-feiring med god mat, godt drikke og hyggelige venner!

17th of may

17. mai-meny:

FORRETTER

Fiskesuppe 156,-
Kremet fiskesuppe med grønnsaker og blåskjell.
Creamy fish soup with vegetables and mussels.
Allergener: melk, fisk, bløtdyr, selleri


Andebryst 152,-

Røkt andebryst med asparges, granateple og cumberlandsaus.
Smoked duck breast, asparagus, pomegranates and cumberland sauce.
Allergener: sennep, sulfitt

Skagenrøre 141,-
Serveres på toast med salat, dill og lodderogn.
Mayonnaise-based salad with shrimps, served on toast with salad, dill and capelin roe.
Allergener: hvete, melk, egg, fisk, skalldyr, soya, sennep, sulfitt


SMÅRETTER

Salat med chèvre 205,-
Gratinert chèvre på toast med artisjokker, asparges, jordbær og ramsløkdressing.
Salad with chèvre chaud on toast with artichokes, asparagus, strawberries
and wild garlic dressing.

Allergener: hvete, rug, bygg, melk


Salat med kylling 205,-

Liveche-kylling, cherrytomater, bacon, krutonger og Västerbottendressing.
Salad with liveche chicken, cherry tomatoes, bacon, croutons and cheese dressing.
Allergener: hvete, rug, bygg, melk, egg, fisk, sennep, soya, sulfitt

Blåskjell 161,-
Hvitvinsdampede blåskjell med fløte, sjalottløk, hvitløk og chili.
Mussels steamed in white wine and cream, with shallots, garlic and chili.
Allergener: melk, bløtdyr, selleri, sulfitt



BARNEMENY

138, -
Wienerpølse og potetmos, Lollipop eller Pinup til dessert.
Sausage and mashed potatoes, and ice cream for dessert.
Allergener: melk, soya (spor av nøtter i begge iskremene) 



HOVEDRETTER

Havuer 273,-
Uerfilet med syltede beter, blåskjellsaus og bakte solørpoteter.
Ocean perch with pickled beets salad, mussels sauce and baked potatoes.
Allergener: melk, fisk, bløtdyr, sulfitt

Fiskesuppe 229,-
Kremet fiskesuppe med grønnsaker og blåskjell.
Creamy fish soup with vegetables and mussels.
Allergener: melk, fisk, bløtdyr, selleri

Kylling 328,-
Confitert liveche-kylling med bønnecassoulet, bakte solørpoteter og rødvinssaus.
Liveche chicken confit with bean cassoulet, baked potatoes and red wine sauce.
Allergener: melk, selleri, sulfitt

Entrecôte 348,-
Serveres med asparges, stekt løk, persillesmør og bakte solørpoteter.
Rib-eye steak with asparagus, fried onions, parsley butter and baked potatoes.
Allergener: bygg, melk, fisk 



DESSERTER

Jordbær 112, -
Serveres med mascarponekrem og savioardikjeks.
Fresh strawberries, mascarpone cream and ladyfinger biscuits.
Allergener: hvete, egg, melk

Pære- og kirsebærkake 108,-
Serveres med vaniljeis.
Pear and cherry cake with vanilla ice cream.
Allergener: hvete, melk, egg

Is og sorbet 123,-
Ice cream and sorbet.
Allergener: melk