17. mai-feiring på Cafe Skansen

Hyggelig uteservering og smakfull meny med Norsk husmannskost.

Hipp hipp hurra – Vi gleder oss til å feire Norges nasjonaldag sammen med deg. Dagen da Norges grunnlov ble undertegnet av presidentskapet, og siden blitt feiret etter alle kunstens regler!

La deg friste av vår 17. mai-meny – nyt Norsk husmannskost på sitt beste, med noe godt i glasset, i hyggelige omgivelser på Cafe Skansen med venner og familie.  

Av småretter kan vi friste med blant annet lakserøre på rugbrød, og Norsk spekemat med deilig tilbehør som er perfekt å dele. Ønsker du en forrett serverer vi blant annet en kremet fiskesuppe med dagens fisk og blåskjell. 

Vi serverer lekre middagsretter som for eksempel bakt laks, svinenakke og hvitvinsdampede blåskjell med fløte, chili, hvitløk og fennikel. For de minste serverer vi wienerpølse og potetmos eller lapskaus. For deg med dessertmage kan du blant annet nyte en klassisk bløtkake med ferske jordbær.

Vi har selvsagt også en drikkemeny med kaffe, mineralvann, vin, øl, cider, alkoholfritt og brennevin, som alt kan nytes på vår store og flotte uteservering med utsikt over Rådhusplassen og Akershus Festning.

Last ned hele menyen vår her!

17th of may

Vi har dessverre ikke åpent for bordbestilling på dagtid, og det er ”førstemann til mølla” frem til kl. 17:00. Etter 17:00 tar vi imot bordbestilling inne. Bestill bord her, eller kontakt oss på telefon: 24 20 13 11.

Vi gleder oss til en stemningsfull 17. mai-feiring med norske spesialiteter og andre spennende smaksopplevelser ­– velkommen til oss!