Leverandører

Vi favner om leverandørene våre: Det er da det blir gode måltider.

Vi mener at hver eneste råvare er med på å gjøre et måltid perfekt. Både smak, lukt, konsistens og presentasjon er faktorer vi tar hensyn til. Derfor favner vi om kvalitetsbevisste leverandører. Vi bruker lokale Oslo-bedrifter, i tillegg til leverandører fra utvalgte nordiske byer som alle driver etter kvalitet og høy kompetanse. Les om noen av våre flotte leverandører her!


Entrecot


Strøm-Larsen
Kjøtt- og delikatessebutikken Strøm-Larsen ble til da Ida Strøm og Oskar Larsen møttes i 1904. Med hver sin kjøttkompetanse startet de én og samme butikk på Torshov i Oslo. I dag leverer de egenproduserte kjøttvarer i beste kvalitet til Café Skansen, og gjør at vi kan servere perfekt kjøtt til våre herlige kunder. I tillegg til å produsere utsøkt kjøtt til oss, driver de også egen delikatessebutikk og catering i sine lokaler på Torshov. Les mer om Strøm-Larsen her. 


Laks & Vilt
Sjø- og kjøttmattilbyderen Laks & Vilt er en snart 100 år gammel familiebedrift fra Oslo, og drives i dag av fjerde generasjon Katralen. De er lidenskapelig opptatt av råvarer og tilbyr fiskesorter fra hele verden. I tillegg til å være rivende dyktig på fisk, tilbyr de også kvalitetskjøtt av både hvitt og rødt kjøtt. Les mer om Laks & Vilt her. 


Trondheim Slaktehus
Familiebedriften fra Trondheim ble etablert i 1919, og spesialiserer seg på en gammel teknikk kalt Dry Aged; som er tørrmodning av kjøttet. Det tar vanligvis mellom 35-40 dager for godt modnet kjøtt av storfe av høy kvalitet. Fokus på teknikk og rutiner gjør at kjøttet som kommer til oss alltid er av beste kvalitet. Les mer om Trondheim Slaktehus her.


BAMA
Skikkelig fersk frukt og grønt! Bama ble startet av Christian Marius Emil Matthiessen i 1886. Han ble den første i Skandinavia til å importere bananer, og siden har Bama vokst til å bli et internasjonalt selskap med stor suksess. Fortsatt er det fokus på kvalitet i alle ledd som er avgjørende for produksjon og leveranse av frukt og grønt. For det er ikke bare kjøttet vi prisgir hos Café Skansen; vi bruker frukt og grønt til å balansere måltidet og for å fremheve enkelte smaker. Les mer om Bama her.


Søbogaard
Søbogaard startet opp i 1976 og er ansett som en av pionerene innen økologisk landbruk i Danmark. De har et bredt sortiment av økologiske produkter, blant annet økologisk saft som vi serverer hos oss. Velg mellom smakene appelsin, sitron, blåbær, eple eller sjelevarmer. Les mer om Søbogaard her.